Onderwijscoach Lize-Lore Cramer slaat nieuwe weg in


Lize-Lore Cramer vertelt vol vuur over haar nieuwe avontuur.

Rivieren blijven stromen....

Wat ben ik gek op rivieren en de zee.  Ze geven me altijd een gevoel van vrijheid, er is altijd beweging. Als ze stoppen met stromen, stoppen ze met bestaan, het leven verdwijnt eruit. Zelf ben ik altijd op zoek naar stroom en beweging, niet in extreme dingen, maar gewoon in ons dagelijks bestaan. Hoe mooi is het dan dat je bij een samenwerkingsverband mag werken met 2 rivieren in haar naam?

Na 4 ½ jaar bij het fijne Samenwerkingsverband IJssel Berkel, ga ik zelfstandig verder stromen met LLC Coaching.

Graag wil ik met mijn bedrijf bijdragen aan een positief geluid vanuit het onderwijs. Op een manier dat gedreven, slimme en creatieve mensen voor onderwijs gaan kiezen en diegenen die nu voor de klas staan plezier houden of terug krijgen.

Ook wil ik veranderingstrajecten aangaan met scholen, gericht op daadwerkelijke werklustverhoging, want daarmee voel je ook minder of geen werkdruk.

Nelson Mandela, waar ik een groot bewonderaar van ben, zei het heel mooi:”Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” Hoe meer je leert, hoe meer je tot de ontdekking komt wat je niet weet om vervolgens weer nieuwe vragen te stellen. Ook ik leer steeds door, want dat vergroot mijn creativiteit.

LLC Coaching is geen kant en klaar aanbod. Alles is op maat en in overleg. Communicatie, (beeld)coachen, teamcoaching, trainingen op maat, zorg en onderwijs met elkaar verbinden; dat is waar ik van ga stromen. Stroom je mee?

Afscheid met een lach en een traan

24 januari 2019 was een dag met een lach en een traan. Met een gezellige afscheidsborrel en lekker informeel, dat past me. Het waren 4 heerlijke jaren.

Warme onderwijsgroet,

Lize-Lore Cramer

Terug naar het overzicht

Twitter